Öğretmenin akıllı asistanı AKAS, öğretim programına uyumlu kaynaklarımızın akıllı tahtada kolay kullanımına yönelik hazırlanmış dijital bir yardımcıdır.

Uçanbalık 48+ Erken Öğrenme Seti, Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti,  1. Sınıf Okuma-Yazma Seti ve 1. Sınıf 2. Dönem Setini sınıfında kullanan öğretmenlere akıllı tahtaya uyumlu AKAS 3.0 taşınabilir bellek formatında hediye edilir.  AKAS’ı akıllı tahtaya bağlayan öğretmen işleyeceği konuyu seçer, ilgili içeriği sınıfa getiren öğrenci akıllı tahtadan takip ederek derse katılır, hızlı ve etkili bir biçimde öğrenir. Pratik kullanımı ve konular arası geçişlerdeki kolaylığıyla öğretmen zamanını verimli kullanabilir. Derse hazırlık süreci gerektirmez. Öğretmeni yormaz. Öğretmenin öğrenci ile daha verimli bir iletişime girmesini sağlar.

AKAS 3.0, ilkokulda Tüm Dersler Hepsi Bir Arada, Hepsi Bir Arada, Kazanım Odaklı Soru Bankası, All in One, Subject Oriented Test Book, Evde 30 Dakika, ortaokulda Kazanım Odaklı Soru Bankası, Kazanım Odaklı Hepsi Bir Arada, Öğreten Defter, Equinox All in One, Equinox Subject Oriented Test Book yayınlarını sınıfında kullanan öğretmenlere ise web şifre olarak sunulur. www.akas.com adresinde sorgu ekranına isim ve şifreyi giren öğretmenlerimiz tüm içeriği indirebilir ve indirdiği içeriği internet gerekmeden istediği yerde kullanabilir. 

HANGİ YAYINLARDA AKAS VERİLİR?

VİDEOLAR

Öğretmenler için AKAS kullanım kılavuzu

Akıllı Dijital Asistan AKAS

Dinamik Soru Bankası