Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti 

 
Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti, zekâ gelişiminin yüzde 90’ının gerçekleştiği 0-6 yaş arası dönemdeki öğrenme sürecinin en sağlıklı ve verimli şekilde gerçekleşmesi için hazırlandı. Erken Öğrenme Seti’nde MEB Programının yanı sıra, dünyada başarısını kanıtlamış Reggio Emilia, PYP ve “beyne dayalı öğrenme” gibi yaklaşımlar esas alındı. Set, çocukların doğasında var olan merak ve sorgulama isteklerini bir plan içinde harekete geçirerek becerilerini üst düzey kullanmaya yönlendirmeyi hedefliyor

Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti’nde, 8 fasikül, 8 eğitim kitabı, 9 kültür kitabı ve 4 diğer materyal olmak üzere toplam 28 parça bulunuyor. Erken öğrenme seti, benzerlerinde olmayan yaşayan değerler, problem çözme, tahmin etme, gözlemsel çizim ve değerlendirme gibi bölümlerle farkını ortaya koyuyor. Sette yer alan yazılı kaynaklar kendi içinde tekrarlardan ve bağlantılardan oluşuyor. Konu ve alıştırmalar, kolaydan zora, basitten karmaşığa, yakından uzağa, bilinenden bilinmeyene doğru ilerliyor. Sette yer alan tüm kaynak ve araçlar estetik tasarımı ile de göz dolduruyor. Çocukların somut dünya ile bağını kuvvetlendirmek üzere “gerçek” fotoğrafların kullanıldığı kitap ve fasiküllerde, çocukların güvenliği de düşünüldü; köşeler yuvarlatıldı ve sağlığa uygun PET spiraller kullanıldı.
 
Erken Öğrenme Seti içinde yer alan yaz-sil tahtası ve portfolyo dosyası öğrenme sürecini renklendirirken, karne ve diploma gibi belgeler de, çocukların elde ettiği kazanımları somut bir şekilde gözler önüne seriyor. Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti’ni sınıfında kullanan öğretmenlere Kılavuz Kitap, posterler, kavram kartları, gülen yüz etiketleri ve planlar veriliyor. İçerikler dijital olarak, öğretmenin akıllı asistanı AKAS 2.0 taşınır bellek içinde hediye edilecek.
 
Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti, öğrenci ve öğretmenlerin en büyük yardımcısı!
 
Setimizi daha yakından tanımak için videomuzu izleyin.

VİDEOLAR

Uçanbalık 60+ Erken Öğrenme Seti